Over ons

Live-music & more 

LIVE MUZIEK
“Contrabookings” is het live-muziekbureau met speciale passie voor de contrabas. We bemiddelen passende live-muziek voor waar er ook maar iets te vieren valt… bedrijfsevenementen, privefeesten, concerten, festivals, stadsfeesten, beurzen enzovoort. Met ons aanzienlijk netwerk kunnen wij last minute ook altijd voor goede oplossingen zorgen.

& MEER
Naast boekingen en advies verhuren wij bijna alles mbt live-muziek evenementen. Zoals Geluid & Licht, verzorgen recordings, professionele theatertechnici of een smaakvolle DJ. Voor leden en artiesten faciliteren we o.a een Login service en op termijn zal “Contrabookings” zich verder uitbreiden.

WIE IS
“Contrabookings” is opgericht door Frans Hellemans (muzikant/ theatertechnicus). Al 20 jaar treedt hij ruim 120 keer per jaar op als contrabassist, gitarist en zanger. Met grote- en kleine namen, stijlen, bezettingen en zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast specialiseerde hij zich in semi-akoestische theatertechniek en verhuur. Voorheen werkte hij o.a als Hoofd Licht & Geluid bij Utrechtse podia als RASA en SJU. Bij “Contrabookings” komen al zijn werkzaamheden samen en zijn er de mogelijkheden voor samenwerking met dit netwerk van live-muziek professionals.

Bel 06-22919022 of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvend advies.

Contactformulier